title

KOSÁR

A bevásárló kosara jelenleg üres.
  • hollohazi banner anyaknapja
  • hollohazi banner palinka 2
  • naptar
  • egyedi

 

Porcelán ékszerek a Hollóházi termékpalettáján

Mind az ékszergyártás, mind a porcelángyártás évszázados tradíciókkal rendelkezik hazánkban, azonban a porcelán ékszer előállítása eddig többnyire megmaradt a galériák speciális ízlésvilágot kielégítő kínálatában. A Hollóházi Porcelángyár azt a célt tűzte ki, hogy olyan mutatós divatékszereket kezd el gyártani, amelyben ötvöződik a minőségi porcelán, a divat, a változatosság, és amely képes visszanyúlni a tradíciókhoz és abból építkezve megteremteni a modern nő ékszerét. Amikor ezt az ékszert viselője megvásárolja, akkor egy alkotást vásárol, amely méltó kiegészítője öltözékének. Célunk, hogy az ékszerek mindenki számára elérhetők legyenek.

Diké - a porcelán divatékszer

A porcelán kiváló alapanyagot képez az ékszer gyártáshoz, hasonlóan a nemesfém ékszerekhez magába rejti a kézművességet, a nemes alapanyag biztosította értéket és a tradíciót. A porcelánnak nagy előnye a formálhatósága és dekorálhatósága, ennek megfelelően igazán sok féle ízlésnek megfelelő ékszerek készíthetők felhasználásával. A porcelán ékszerben rejlő nagy lehetőség továbbá, hogy a porcelán alapanyag ára messze elmarad a nemesfémekétől, mégis eszmei értéke ugyanazon a szinten mozog.

A Diké egy olyan divatékszer márka, amely a tradícionális értékeket kereső, mégis az újdonságok iránt fogékony vásárlót célozza meg, aki számára az anyagi jólét és a trendek mérhetetlen hajszolása helyett fontosabb az esztétika és a tradícionális értékek.

A Diké porcelánékszerek a divattal együtt fejlődnek, alakulnak, a rendszeresen megjelenő új motívumok, színek és formák jelentik a folyamatos megújulást, annak érdekében, hogy viselője megjelenése egyedi, különleges és harmonikus legyen, úgy a hétköznapokban, mint különleges alkalmakkor.

Diké – a porcelánba álmodott érzés

A görög mitológiában Diké egy halandónak született istennő volt, aki a bronzkor kezdetén elhagyta a Földet, felemelkedett az istenek soraiba és a Szűz csillagképpé lett.

A Hollóházi Porcelán porcelánékszer márkája, a Diké ékszerei is hasonló módon készülnek. Ékszereinket fiatal dizájnerek és ismert iparművészek álmodják meg, majd azokat a Hollóházi Porcelán évtizedes tapasztalatokkal rendelkező kézművesei öntik végső formájukba. Az egyediséget sugárzó porcelánékszerek között 18 karátos arannyal és a platinával ékesített, igazi luxusdarabokat is találunk.

A Diké viselője igazi Nő: megjelenése rabul ejt, pillantása elkápráztat, érintése lángra lobbant. Egész lénye sugározza az egyediséget, és mindig ott bujkál a szája szélén az érzéki mosoly. Lehetetlen szó nélkül elmenni mellette. A nemes porcelánba álmodott, egyedi Diké ékszerek – névadójukhoz hasonlóan – akkor emelkednek fel a halandók világából, amikor egy valódi istennő ölti magára őket.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS DÍJA

Belföldi szállítás díja
2540,- Ft
(Súlytól függetlenül)

25.000,- Ft feletti rendelés
esetén a házhoz szállítás
ingyenes!

25.000,-Ft alatti megrendeléskor
személyes
 márkabolti átvételt is
választhat, így nem kell
szállítási díjat fizetnie!
Tíz márkaboltunk címét,
ahová személyes átvételt kérhet,
az 
oldal alján találja,
válassza ki
 az Ön számára
legmegfelelőbbet!

SEGÍTHETÜNK?

Webáruházas rendeléssel vagy
termékeinkkel kapcsolatban
kérdése van? Szívesen állunk
rendelkezésére az alábbi
elérhetőségeken:

Vaszlavik Csaba
Mobil: +36-20-313-1358

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

HOLLÓHÁZI PORCELÁN IPARTÖRTÉNETI KIÁLLÍTÓHELY

Cím: 3999 Hollóháza, Károlyi u. 11.
Mobil: +36-20-240-7427
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website: www.hollohazi.hu

Nyitvatartás:
Hétfő: zárva
Kedd-szombat: 9:30-16:30
Vasárnap 10:00-14:00
Téli időszakban előzetes bejelentkezés szükséges.